Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum au reacționat familiile Luizei și Alexandrei când l-au văzut pe Dincă. ”Poate fi o rotiță dintr-un angrenaj”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Înainte să apară în fața judecătorului de cameră preliminară, Gheorghe Dincă a fost întâmpinat astăzi cu huiduieli de familiile celor două adolescente pe care este acuzat că le-a răpit, batjocorit și apoi ucis.

Suspectul celor două teribile crime de la Caracal susține că ar fi fost amenințat cu moartea în timpul cercetărilor și cere ca întreaga anchetă să fie refăcută de la zero.

”El poate fi o rotiță dintr-un angrenaj”

Și familiile celor două victime vor reluarea anchetei.

Monica Melencu, mama Luizei Melencu: ”El poate e o rotiță dintr-un angrenaj.”

Tudorița Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu: ”I s-a spus ce să declare, că el vrea să spună adevărul. Care adevăr? Numai Dumnezeu știe!”

Tonel Pop, avocatul familiei unei victime: ”El spune că nu le-a ucis pe fete. Neagă acuzațiile, dar nu toate. Vorbește de răpire, dar nu așa cum a fost făcută povestea.”

Citește și
gheorghe dinca
Raportul FBI despre Dincă. De ce a plâns în timpul audierii

Aurel Moldovan, avocatul familiei unei victime: ”Sunt multe lacune, multe anomalii în această urmărire penală. Nu ne putem bate joc de suferința acestor familii. Este o urmărire penală făcută pe repede înainte.”

Dincă spune că dosarul său nu era de competența DIICOT

 

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 capete de acuzare: câte două infracțiuni de trafic de persoane sau minori, viol, omor calificat și profanare de morminte sau cadavre.

Tocmai asta susțin inculpatul și apărătorul său, că aceste infracțiuni nu ar fi de competenta DIICOT ci a unui parchet obișnuit.

Peste două săptămâni, judecătorul de cameră preliminară va stabili dacă se reia ancheta sau nu. Însă decizia finală va fi luată de Curtea de Apel Craiova.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult