Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum au găsit polițiștii o bătrână care și-a pierdut portofelul cu ajutorul unui tort

O bătrână de aproape 80 de ani, din Băile Tuşnad, care a pierdut un portofel cu bani când se întorcea de la biserică, a fost identificată de poliţişti cu ajutorul unui bon fiscal pentru un tort.

Biroul de presă al IPJ Harghita a informat că un bărbat din Sfântu Gheorghe s-a prezentat duminică la sediul Poliţiei staţiunii Băile Tuşnad cu un portofel, despre care a declarat că l-a găsit în parcarea unui magazin din localitate.

În portmoneu se găseau 1.554 lei şi un bon fiscal, emis în urmă cu aproximativ 2 săptămâni de o cofetărie din localitate, pentru cumpărarea unui tort şi a unor prăjituri.

Întrucât nu aveau niciun fel de indiciu despre proprietarul portmoneului, oamenii legii au iniţiat cercetări şi investigaţii la unitatea de alimentaţie publică în cauză, acestea fiind aprofundate şi extinse în localităţile învecinate.

În mai puţin de trei ore, poliţiştii au aflat că "sărbătoritul" fusese un bătrânel din comuna Tuşnad, tortul fiind cumpărat cu prilejul împlinirii vârstei de 80 de ani, iar portofelul aparţine soţiei acestuia, care a fost la biserică, iar apoi a trecut pe la magazin, unde se pare că i-a căzut portofelul.

Citește și
politie
Bătrân de 80 de ani reţinut după ce a furat un portofel dintr-un cabinet al spitalului

"Prejudiciul a fost astfel recuperat şi restituit părţii vătămate, bătrânica afirmând că nici nu avusese curaj să-i spună soţului despre pierderea suferită şi cu atât mai puţin să spere că-şi va recupera paguba. Astfel, ne-a mulţumit din suflet că am găsit-o şi i-am predat portofelul cu banii şi bonul aniversării, iar noi îi mulţumim, încă o dată, admirabilului cetăţean din Sfântu Gheorghe, care a găsit portofelul şi a ales să 'comită' gestul de a-l preda, spre a ajunge la proprietarul de drept", a precizat Biroul de Presă al IPJ Harghita

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult