Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum au fost păcăliți mai mulți bătrâni să dea bani unor indivizi care pretindeau că sunt medici. Cereau mii de euro

Your browser doesn't support HTML5 video.

Percheziții de amploare în București, dar și în alte județe din țară la persoane bănuite că ar fi înșelat mai mulți bătrâni prin metoda accidentul. Cei mai mulți indivizi pretindeau că sunt medici.

Potrivit procurorilor, în ultimele două luni, mai mulți indivizi ar fi sunat persoane vârstnice din diverse locuri din țară si, după scenariul clasic, le-ar fi spus că o rudă se zbate între viață și moarte, după un accident rutier.

Bieții oameni erau sunați în miez de noapte, de un pretins angajat al unui spital. Pentru a fi și mai convingători, era plasată la telefon o altă persoană care se recomanda drept medic, spun acnhetatorii.

De aici începea o discuție pe un ton alarmant și li se cerea bătrânilor să trimită bani, pentru salvarea persoanei dragi, rănite.

Sumele pretinse erau de ordinul miilor de euro. Chiar atunci, o altă persoană ajungea la ușa bătrânilor pentru a lua banii. În numai 2 luni, indivizii au reușit să obțină prin această schemă 30 mii de euro și bijuterii de aur. La această oră se fac percheziții în acest caz în București, Gorj, Vrancea și Botoșani, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș.

Citește și
dolari
O bunică a fost înselată prin “metoda accidentul” și a rămas fără 700.000 de dolari

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult