Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată Golden Gate-ul României, podul de la Brăila, cu o zi înainte de inaugurare. VIDEO

Podul peste Dunăre de la Brăila va fi inaugurat oficial joi, 6 iulie, la ora 13.00. Podul suspendat are o lungime de 1974,30 metri.

După ce va fi dat în folosinţă, podul va asigura prima legătură rutieră între Brăila şi Tulcea şi va creşte atât potenţialul economic în zona Dobrogea, cât şi în Zona Liberă Brăila.

Sursa video: YouTube / Raducu P Drum

Testele de rezistență la suprastructura podului suspendat peste Dunăre de la Brăila au început în urmă cu aproape o lună.

„Au început testele de rezistenţă la Podul Suspendat de la Brăila! Aceste teste statice şi dinamice reprezintă un pas important pentru procedurile necesare recepţiei şi deschiderii circulaţiei pe pod”, preciza atunci ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, într-o postare pe Facebook.

Citește și
Acc CJ
Ce au observat mai muți clujeni într-o mașină care a ieșit de pe un drum și a ajuns sub un pod

Potrivit directorului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol, valoarea contractului, finanţat prin POIM, este de 2,375 miliarde de lei cu TVA.

Podul suspendat are o lungime de 1974,30 metri.

Drumul principal (Brăila - Jijila) are o lungime de 19,095 km, iar drumul de legătură cu DN 22 (Smârdan - Măcin) are o lungime de 4,328 km.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult