Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a „sărbătorit” o tânără din Bihor vânătoarea de cerbi. Imaginea care a revoltat internetul

O fotografie postată de o tânără din Bihor pe o rețea de socializare, în care apare alături de un cerb împușcat de vânători, a stârnit revoltă în mediul online, relatează ebihoreanul.ro.

Fotografia a fost făcută în localitatea Valea de Sus, comuna Câmpani și a fost publicată de tânără, vineri, pe Facebook, alături de textul „sărbătorind vânătoarea de cerbi”. 

În imagine se poate vedea cerbul pe puntea din spate a unui autoturism ce aparține Ocolului Silvic Sudrigiu, sub care se află o baltă de sânge, iar tânăra şi prietena ei țin animalul de coarne, ca pe un trofeu.

 

Oamenii care au văzut forografia au fost revoltați de imagine, iar mulți spun că animalul ar fi fost împușcat ilegal, în condițiile în care și i-au reproşat fetei că se distrează pe seama unui „masacru pe faţă” vânătoarea la cerb "pentru trofeu" s-a încheiat pe 15 decembrie, transmite sursa citată.

Imaginea i-a alertat și pe polițiștii bihoreni, care în urma primelor verificări au transmis că cerbul a fost împușcat vineri, iar vânătorii dețin o autorizație valabilă, eliberată de Ocolul Silvic Sudrigiu.

„Se va verifica dacă vânatul corespunde categoriei pentru care s-a emis autorizaţia şi pentru care perioada de vânătoare se încheie pe 31 decembrie”, au declarat surse judiciare pentru Bihoreanul.

La scurt timp după demararea anchetei, tânăra a șters imaginea de pe rețeaua de socializare.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult