Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a reușit un bărbat din Iași să fie jefuit de fosta soție. Planul pus la cale de femeie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Iași a trăit șocul vieții lui după ce s-a întors din concediu și și-a dat seama că a fost jefuit chiar de fosta soție, împreună cu doi complici.

Omul a rămas fără 40 de mii de euro pe care îi ținea într-un seif și fără mai multe ceasuri de valoare.

Cea care a pus la cale tot planul, ar fi fost chiar fosta soție, care știa că bărbatul este plecat la mare, împreună cu fiica lor și că a lăsat în casă o sumă mai mare de bani. Femeia l-ar fi convins pe actualul ei iubit, din orașul Roman, să intre în apartamentul fostului soț, împreună cu un alt individ. Cei doi au escaladat până la etajul unu al blocului și ar fi intrat în casă pe geamul de la bucătărie, în toiul nopții, spun polițiștii. Când s-a întors din concediu, bărbatul și-a dat seama că a fost prădat de hoți și că îi lipsesc peste 40 de mii de euro și mai multe ceasuri.

Acum fosta soție și iubitul ei sunt reținuți, iar polițiștii îl caută și pe celălalt complice. În acest caz a fost deschis un dosar de furt calificat. Între timp, păgubitul și-a recuperat doar o mică parte din bani.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
Hoata salon
Spargerea dată de o femeie într-un salon de lux. Patronul oferă recompensă o mașină

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult