Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a încercat un român să se folosească de fiica sa vitregă pentru a scăpa de două crime. Individul și-a aflat sentința

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din județul Botoșani a fost condamnat definitiv la închisoare pe viață, după ce, în urmă cu doi ani, a ucis două femei și a încercat să-i însceneze fiicei sale vitrege întreaga poveste.

Îngrozitor este că, pe parcursul anchetei, procurorii au descoperit șI că adolescenta de doar 13 ani fusese violată și abuzată sexual de tatăl vitreg.

Individul de 55 de ani a fost condamnat definitiv, la închisoare pe viață, pentru omor, viol și agresiune sexuală, după ce a comis un dublu asasinat, în 2022, în comuna Cristinești din Botoșani.

Cele două victime ucise cu o armă albă erau mamă și fiică, și aveau 82 și 54 de ani. Ca să-și ascundă urmele, individul i-ar fi cerut fiicei sale, o adolescentă de 13 ani, care le ajuta cu ziua pe cele două la curățenie, un lucru îngrozitor.

I-a spus să atingă arma crimei, ca să-i rămână amprentele acolo, pentru că ea nu răspunde penal. Fata și-a ascultat tatăl, dar, în cele din urmă, specialiștii și-au dat seama că totul este o înscenare. Ba mai mult, în timpul audierilor, psihologii au putut arăta că biata copilă a fost supusă și abuzurilor sexuale de același tată vitreg. Condamnarea Curții de Apel Suceava vine în timp ce individul se află în arest preventiv.

Citește și
Tribunal
Patru persoane au fost condamnate la moarte și alte două la închisoare pe viață, în Tunisia. Ce au făcut

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult