Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a fost găsit românul dispărut acum o lună în Istanbul. Plecase să cumpere bilete

Your browser doesn't support HTML5 video.

Romanul dispărut acum o lună în timp ce se afla cu familia în vacanţă la Istanbul a fost găsit şi repatriat. MAE a anunţat că nişte cetăţeni turci l-au văzut rătăcind pe străzile din Istanbul şi l-au recunoscut după semnalmente.

Romanul a ajuns în ţară, iar în acest moment de află internat la Spitalul Elias din Capitală. Familia lui, din Ploieşti, încearcă să afle ce s-a întâmplat cu el în tot acest timp.

Misterul acestei întâmplări rămâne încă nedezlegat. Poliţiştii spun că nu l-au putut audia pe bărbatul de 51 de ani, inginer în Ploieşti. Starea sa psihică nu a permis anchetatorilor să afle ce i s-a întâmplat în intervalul scurs de la dispariţie şi până acum.

Deocamdată, este sub supravegherea medicilor care vor decide când va putea să stea de vorbă cu anchetatorii.

Bărbatul a dispărut în condiţii neclare în timp ce se afla cu soţia, fiica şi alte câteva rude în vacanţă, în Istanbul. Erau cu toţii în curtea palatului Topkapi, iar el s-a dus să cumpere bilete de intrare. Nu s-a mai întors, iar de atunci n-a ştiut nimeni nimic de el.

Dispariţia a fost anunţată şi în Turcia, iar fotografia şi semnalmentele au fost făcute publice. Aşa l-au recunoscut câţiva cetăţeni turci şi au anunţat autorităţile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult