Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Femeia din Satu Mare care a sărit din mașină după ce a luat foc a fost ajutată de alți șoferi. Hainele îi luaseră foc

Your browser doesn't support HTML5 video.

O șoferiță din Satu Mare a ajuns în stare gravă la spital după ce a sărit din mașina care a luat foc în mers. Flăcările au cuprins și hainele femeii, iar ea a avut mare noroc că alți șoferi au oprit imediat și au ajutat-o. Tot ei au stins și incendiul.

Femeia a suferit arsuri inclusiv la nivelul căilor respiratorii superioare și este la spital, intubată.

Potrivit polițiștilor, mașina femeii a luat foc în mers, pe un drum național din Satu Mare. imediat ce în interior s-au aprins flăcări, femeia, din instinct, a încetinit cât a putut și a sărit din mers pentru a-și salva viața. O altă șoferiță care se afla la volanul unui microbuz a oprit imediat.

Julieta Pop, salvatoare: „Ardea ceva și eu nu mi-am dat seama ce e. Am văzut mașina, am văzut omul, se rostogolea pe asta parte carosabilă. Oamenii din microbuz au ieșit și ei și ne-am organzat toți. Un tânăr a oprit și el de pe contrasens.” Imediat oamenii au sunat la 112. Între timp, mașina femeii s-a oprit într-un parapet. Au fost chemați și pompierii, dar până la sosirea echipajului, ceilalți conducători auto de la fața locului au reușit să stingă flăcările.

Alexandra Popa, ISU Satu Mare: „Forțele profesioniste au gasit victima evacuată și incendiul lichidat de catre participanții la trafic.” Victima în vârsta de 52 de ani a fost transportată la spital, în stare stabilă.

Citește și
incendiu tm
Alertă într-o localitate din Timiș. O casă a fost mistuită de flăcări

Rodica Lohan, purtător de cuvânt spital Satu Mare: „În prezent este internată pe secția de terapie intensivă, este stabilă, este intubată și ventilată mecanic deoarece are leziuni de căi aeriene și arsura feței.” Polițiștii încearcă acum să stabilească din ce cauză a luat foc mașina.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult