Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a avut loc tragedia din Vrancea, unde un copil s-a strangulat cu cablul de telefon. Ce făceau părinții în acel moment

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie într-o familie din județul Vrancea. Un copil de numai un an a murit după ce s-ar fi sugrumat cu cablul unui încărcător de telefon. Era singur în cameră, iar când l-au găsit ai lui au plecat imediat cu el la dispensarul din sat.

Un echipaj de ambulanță se îndrepta spre ei. În zadar s-au străduit medicii să îl resusciteze mai bine de o oră.

Nenorocirea s-a produs în comună Nistorești din Vrancea. Copilul a fost lăsat nesupravegheat pentru câteva clipe. Mama să ieșise în curte cu treabă, iar tatăl era la serviciu.

În camera alăturată erau bunicul şi fratele celui mic. Când a intrat omul în camera a văzut grozăvia.

Speriaţi, adulţii au plecat imediat la dispensarul din localitate, unde îi aștepta medicul de familie. A fost anunțată și ambulanța.

Teodor Dobre, primar Nistorești: „Au plecat către Focșani cu copilul cu mașină personală, iar pe podul Nărujii, în localitatea învecinată, s-au întâlnit cu ambulanța. Copilul a fost preluat de ambulanță, de medicii specialiști și aceştia au încercat resuscitarea.”

Citește și
kuha raj crime londra
Și-a ucis copilul și soția, apoi a stat în casă două săptămâni cu cadavrele. Ce s-a întâmplat când poliția a spart ușa

Un alt echipaj de ambulanță cu medic a pornit către Nistorești de la Focșani. Distanța dintre cele două localități este de 70 de km. Echipajul medical de terapie intensivă a continuat manevrele de resuscitare începute de primul echipaj.

Laurențiu Albiș, medic SAJ Vrancea: „Am ajuns la fața locului, am continuat resuscitarea timp de o oră și 20 de minute, iar din păcate rezultatul a fost negativ, copilul a fost declarat decedat. La constatare am găsit o urmă de strangulare la nivel cervical, din spusele părinților ... cu un cablu de alimentare de usb de la un telefon.”

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

Copilul împlinise un an pe 19 octombrie iar sâmbătă urma să fie sărbătorit. Asistenții sociali din localitate spun că părinții aveau grijă de el şi cred că totul a fost un accident. Cauza exactă a morţii va fi stabilită după efectuarea necropsiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult