Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum a avut loc jaful în stil mafiot din Sibiu. Un om de afaceri a fost bătut crunt de trei indivizi mascați și înarmați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Jaf în stil mafiot duminică noapte la Sibiu. Trei indivizi mascați și înarmați au intrat în casa unui om de afaceri și l-au bătut până la inconștiență, ca sa spună unde-și ține banii. Iar fiicei lui, în vârstă de 23 de ani, i-au pus pistolul la tâmplă.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Suspecții nu au fost deocamdată prinși, iar polițiștii din tot județul Sibiu sunt în alertă.

Era trecut de miezul nopții când trei indivizi, cu fețele acoperite, au intrat în casa omului de afaceri pe care l-au găsit la parter. L-au legat de mâini și de picioare și l-au bătut crunt ca să spună unde ține bunurile de valoare.

Fiica bărbatului, care dormea la etaj, a coborat cand a auzit zgomot si astfel a ajuns si ea in mana talharilor care au amenintat-o cu arma. În casă mai era și iubita bărbatului care, de teamă, s-a ascuns într-un dulap de unde a sunat la 112.

Citește și
hot
Jaf ca în filme într-un magazin din Craiova. Un hoț s-a târât pe podea și a furat bijuterii de 900.000 de lei. VIDEO

Agresorii au fugit înainte ca echipajele de politie să ajungă acolo. Au apucat sa ia cu ei mai multe ceasuri de valoare.

Victima era în stop cardiac și a fost resuscitată de echipajele de salvare. În vârstă de 50 de ani, omul de afaceri deține o companie care activează în industria automotive. Acum se află în stare extrem de gravă la spital.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult