Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CTP îl compară pe Iohannis cu Firea după anunțul despre candidatura la șefia NATO. „Tot atâtea șanse de câștig”

Cristian Tudor Popescu a avut o reacție pe contul său de Facebook, marți, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că va candida la funcția de secretar general al NATO.

„Iohannis se autopropune „în forță” la șefia NATO, așa cum Firea se autopropune „în forță” ca candidată PSD la Primăria Capitalei. Cu tot atâtea șanse de câștig”, a scris CTP.

Marți după-amiază, Iohannis a anunțat la Palatul Cotronceni că a decis să intre în competiție pentru funcția de secretar general al NATO, post ocupat acum de Jens Stoltenberg. Pentru aceeași funcție candidează și premierul olandez, Mark Rutte.

”Îmi asum această candidatură în numele României cu toată responsabilitatea, iar această decizie are la bază performanța României, experiența acumulată pe parcursul celor două mandate de Președinte al României, înțelegerea profundă a provocărilor cu care se confruntă NATO, Europa, și în special regiunea noastră, și angajamentul meu ferm față de valorile și obiectivele fundamentale ale NATO”, a spus Klaus Iohannis.

Citește și
Klaus Iohannis, armata, NATO, soldati
Cele 10 măsuri ale lui Klaus Iohannis, dacă ajunge șef al alianței militare: ”Trebuie să facem NATO mai puternică”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult