Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cruzime într-un cartier arădean. Un bătrân a montat capcane pentru pisici

Un bărbat dintr-un cartier arădean a montat mai multe capcane pentru pisici, fiind deranjat de pisicile vecinilor care se plimbă, nestingherite, pe străzi.

Bărbatul, în vârstă de 65 de ani, din cartierul Micălaca a montat, pe o bucată de polistiren, patru benzi metalice antipăsări, țepi care se folosesc de regulă pe clădiri, pentru a împiedica porumbeii să se așeze pe elementele de arhitectură ale acestora. 

„În fiecare seară, pe la ora 19-20, își scoate capcana în fața geamului și pune mâncare, să atragă pisicile”, spune cititorul nostru. Grozăvia se petrece de câteva zile, bărbatul scoțând în fiecare seară placa de polistiren în fața geamului apartamentului său, aflat la parterul Blocului 569, potrivit Aradon.ro.

Vecinii bătrânului s-au plâns de nenumărate ori că animalele lor s-au întors acasă cu răni în diferite zone ale corpului.

„Martori sunt, lumea știe despre grozăviile ce se petrec aici. Dar în cazul în care am face o reclamație autorităților, nimeni nu ar fi dispus să vorbească, pentru că tuturor ne e frică de el”, spune un alt locuitor al străzii.

Citește și
caini
Voluntari veniți din Austria pentru a rezolva problema câinilor vagabonzi din Mureș

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult