Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristian Tudor Popescu, despre prefectul Capitalei: ”Prostia lui înfoiată omoară oameni”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat dur pe prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, după ce oficialul Bucureștiului a spus că nu știe numărul de îmbolnăviri în  ... București.

Într-un mesaj transmis duminică pe Facebook, gazetarul s-a arătat revoltat de declarațiile lui Cojanu, care a susținut că nu cunoaște numărul de îmbolnăviri deoarece era la cumpărături atunci când s-au comunicat informațiile.

Mesajul lui Cristian Tudor Popescu:

”Prefect – dobitocul perfect

Prefectul Capitalei, Cojanu, este dobitocul perfect. Prostia lui înfoiată, de partid și de stat, omoară oameni. Mi-e scârbă să vă demonstrez asta. Uitați-vă la declarațiile lui, dacă nu le-ați auzit în direct. La ora când scriu, așa-numitul prefect nu a reușit să afle numărul de infectați de azi din București, transmis oficial de la ora 13 – spune că era „la cumpărături” când s-a comunicat. Guvernul îl menține încă în funcție. Face un cuplu perfect cu Molusca Anisie” - a scris gazetarul pe rețeaua de socializare.

Citește și
Gheorghe Cojanu
Prefectul Capitalei: Rata de 3,02 înseamnă foarte puţin depăşit ca să panicăm lumea

Și premierul Ludovic Orban a fost întrebat de jurnaliști, luni, despre faptul că prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu nu cunoştea numărul de infectări în Bucureşti şi la nivel naţional nici la 12 ore de la raportarea GCS.

Șeful Executivului a precizat că va fi făcută o evaluare în privinţa prefectului şi că va fi, ulterior, comunicată decizia.

”Nu am urmărit declaraţiile domnului prefect, dar noi facem o evaluare. Când vom avea o decizie de comunicat, o vom comunica. Imediat după ce se va întruni CMBSU şi va stabili ora la care va intra în vigoare. Prefectul trebuie informat asupra tuturor activităţilor, instituţiilor implicate. V-am spus că facem o evaluare perioadă a prefecţilor. Când vom lua o decizie, o vom face publică”, a afirmat Ludovic Orban într-o conferinţă de presă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult