Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristian Tudor Popescu, despre scandalul DNA și IPS Teodosie: ”Mache BOR Great Again!”

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a reacționat, marți, după ce DNA a anunțat că a început urmărirea penală a IPS Teodosie, care este acuzat de cumpărare de influență.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Cristian Tudor Popescu face aluzie la trecutul lui Teodosie, care a fost acuzat că a semnat în anul 1987 un acord de colaborare cu fosta Securitate, având numele de cod „Mache”.

”Mache BOR Great Again!

Ultima oră! ÎPîS Mache Teodosie, anchetat de DNA într-un dosar numit „Mană Cerească”! Sunt cuvintele lui Mache, rostite cu smerenie în fața șpăgii și înregistrate audio-video în ancheta publicată de Recorder! Nu pot să nu trimit câteva cuvinte de suflet spre patriarhul Daniel și purtătorul de cuvânt Vasile Bănescu: Mache BOR Great Again!” - a transmis Cristian Tudor Popescu.

Citește și
IPS Teodosie
Recorder: Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, a acceptat de la un fals om de afaceri o propunere pentru un comision de 20 %

Potrivit Hotnews, în 2006, IPS Teodosie a recunoscut că a colaborat cu Securitatea, însă doar "în probleme majore".

Procurorii anticorupție au anunțat, luni, că au început urmărirea penală pe numele lui Teodosie și al unui consilier, dupa ce ar fi promis unui pretins om de afaceri, că-i va da șpagă 160.000 de lei, dacă aduce la Arhiepiscopie fonduri de 800.000 de lei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult