Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cristian Boureanu spune că a fost abuzat de poliţişti. "Eu am un mare dezavantaj"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Cristian Boureanu se plânge că a fost condamnat nevinovat.

În prima reacție publică după ce a fost condamnat la doi ani și două luni de închisoare cu suspendare, dupa teribilul scandal de acum an cu un echipaj al Brigăzii Rutiere, fostul deputat spune că va contesta sentința.

De asemenea, Boureanu sustine ca va încerca să demonstreze că ar fi fost victima unor abuzuri.

“Eu am un mare dezavantaj pentru că sunt politician, fost politician. Nu mai fac de 5 ani politică şi probabil nu o să mai fac niciodată politică în România. Dar dincolo de această ostilitate, ştiţi câţi cetăţeni sunt care sunt abuzaţi de unii poliţişti. Eu tot repet – de unii poliţişti. Acesta e lucrul cel mai important: faptul că un poliţist nu-şi face treaba, că minte, că ascunde probe, e o pată pe obrazul Poliţiei, pentru că sunt zeci de poliţişti oneşti la Rutieră”, a declarat Boureanu. “Sunt zeci de polişti care îşi fac treaba. Şi sunt nişte băieţi care confundă uniforma statului român şi puterea dată de instituţia statului român cu ograda personală”.

Cristian Boureanu s-a întors miercuri dimineaţă în sala de judecată unde, acum 2 săptămâni, primea sentinţa. El încearcă să-i convingă pe judecători să-i ridice măsura controlului judiciar şi spune că există suficiente dovezi, inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere, care arată că el a fost cel abuzat.

Citește și
cristian boureanu
Cristian Boureanu, în instanţă: Nu e adevărat că l-am lovit pe polițistul Andrei Ovidiu

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult