Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Criminal căutat în București, după ce a ucis un bărbat în propria locuință. Imaginile suprinse de camere

Your browser doesn't support HTML5 video.

Este alertă în Capitală. Poliţiştii caută un asasin, după ce un bucătar în vârstă de 38 de ani a fost înjunghiat mortal într-o locuinţă din Sectorul 2.

Vecinii victimei au auzit ţipete şi speriaţi au sunat la 112. Autorităţile au descoperit un posibil suspect pe imaginile înregistrate de sistemul de supraveghere al blocului în care s-a petrecut tragedia.

Cele 3 camere video instalate în scara blocului în care a locuit victima au surprins momentul în care o persoană părăseşte în grabă clădirea. Are faţa acoperită cu o glugă şi se năpusteşte spre uşa de la intrare. Vecinii spun că omul din imagini nu locuieşte acolo şi, cred ei, ar putea fi chiar asasinul.

Persoană din imaginile filmate de camere este cel mai probabil principalul suspect al poliţiştilor care au luat de pe uşa de la intrare una, două, trei amprente. De mare ajutor le vor fi anchetatorilor şi imaginile înregistrate de o cameră video orientată spre intrare, care ar putea conţine şi chipul suspectului.

Chiar dacă au deja un posibil suspect, poliţiştilor le lipseşte în acest moment motivul crimei. Vecinii nu îi pot ajuta, întrucât bărbatul ucis era chiriaş şi se mutase recent.

Citește și
suspect
Bărbat înjunghiat în apartamentul închiriat în Capitală. Ce au surprins camerele

Criminaliştii au luat probe din locuinţa victimei şi au prelevat probe ADN din petele de sânge lăsate de suspect pe casa scării. Anchetatorii îi roagă pe cei care pot da relaţii despre acest caz să sune la 112 sau să meargă la cea mai apropiată secţie de poliţie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult