Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă şocantă în Capitală. Tânără de 19 ani, ucisă de iubitul aflat sub influenţa drogurilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă şocantă în sectorul 6 din Capitală! O fată de 19 ani a fost ucisă, iar principalul suspect este iubitul ei, un bărbat de 26 de ani, aflat, spun surse din anchetă, sub influenţa drogurilor.

Individul a fost cel care a sunat apoi la 112 şi a anunţat senin că tânăra nu mai trăieşte. Cei doi se mutaseră de puţin timp împreună, într-un apartament închiriat.

Scenele s-au petrecut într-un apartament de la etajul 9 al unui bloc de pe Bulevardul Iuliu Maniu, din sectorul 6. Victima, în vârstă de 19 de ani locuia de puţin timp, în chirie, împreună cu iubitul ei.

După ce a comis fapta, bărbatul în vârstă de 26 de ani a sunat la 112 şi a anunţat că în urma unui conflict cu iubita, ar fi lovit-o, iar aceasta a murit.

Vecinii povestesc însă că individului i-ar fi luat ceva timp până să îşi mărturisească fapta.

Citește și
dan camarzan
Omul de afaceri brașovean Dan Cămârzan, suspectat că și-a ucis bunica

După lăsarea serii, poliţiştii au venit la faţa locului şi au găsit trupul fetei în baia apartamentului. Individul a fost apoi încătuşat, sub privirile martorilor şi transportat la spital pentru o evaluare medicală.

Suspectul a fost adus apoi la Serviciul Omoruri pentru audieri. Între timp, trupul fără viaţă a fost dus la IML pentru necropsie.

O anchetă urmează să stabilească condiţiile exacte în care a murit fata.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult