Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un dascăl şi-a ucis iubita chiar de ziua ei, în Botoșani. Bărbatul nu a fost de acord cu planurile femeii

Your browser doesn't support HTML5 video.

O crimă pasională a șocat o comunitate liniștită din județul Botoșani. Chiar de ziua ei de naștere, o femeie și-a găsit sfârșitul în mâinile celui care îi jura iubire.  

Victima a fost atacată cu un cuțit. Suspectul, dascăl la biserica din sat, a fost reținut de Poliție.

Tragedia s-a petrecut, luni seară, în comuna Cordăreni, după lăsarea întunericului. După o ceartă în cuplu, individul s-a năpustit asupra victimei, care tocmai împlinise 39 de ani.

Femeia din Dâmboviţa venise în vizită la bărbat, care se pare că intenţiona chiar să o ceară de soţie. Doar că femeia avea alte planuri de viitor şi voia să îl părăsească. Aşa că furios, individul i-a tăiat gâtul femeii de 39 de ani. În faţa anchetatorilor, acesta ar fi declarat că „s-a deschis altarul si a văzut diavolul”. 

Citește și
ucisă cuțit
O tânără de 26 de ani din Drobeta Turnu Severin, măcelărită de iubitul de 52 de ani. La fel făcuse și cu fosta parteneră

După crimă a sunat la 112 și a anunțat totul, apoi a încercat să se sinucidă. Agresorul ar fi urmat, totuși, un tratament pentru a scăpa de depresia cauzată de divorț, susțin apropiații lui. 

Pe victimă o cunoscuse în urmă cu un an de zile. Luni seară, individul a fost internat la Psihiatrie, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, riscă cel puțin cinci ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult