Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Crimă într-un sat din Olt. Un bărbat a murit după ce a fost lovit în cap cu o piatră

Un bărbat în vârstă de 53 de ani din satul Greci, comuna Osica de Sus, a murit după ce un altul l-a lovit cu o piatră în cap.  

Victima a murit la spital la câteva zile de la incident. Autorul atacului este un bărbat în vârstă de 49 de ani din același sat, care joi a fost arestat preventiv pe o durată de 30 de zile.

Se pare că cei doi s-au certat din cauza unei datorii. După ce a fost lovit în cap, bărbatul în vârstă de 53 de ani s-a dus acasă. La scurt timp, victimei i s-a făcut rău și a sunat la 112.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal a început o anchetă pentru lovire. Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt după ce victima a decedat.

„Incidentul a fost pe 11 august, în satul Greci din comuna Osica de Sus. A fost un incident spontan legat de restituirea unei sume de bani, împrejurare în care inculpatul a lovit victima cu o piatră în regiunea frontotemporală, provocându-i o leziune care a generat decesul. Decesul a survenit însă abia la 23 august, că așa ne-a fost declinat nouă dosarul. Inițial, dosarul a fost înregistrat la Parchetul Caracal, pe infracțiunea de lovire, în formă simplă, nefiind nici măcar un certificat. Dar după ce victima a fost lovită, s-a dus acasă, i s-a făcut rău, a sunat la Ambulanță și a fost dusă la spital, unde a stat internată până când a decedat. Abia când a intervenit decesul ne-a fost trimis nouă dosarul și am schimbat încadrarea”, a declarat prim-procurorul Parchetului Olt pentru olt-alert.ro. 

Citește și
cutit
O fată de 21 de ani și-a înjunghiat mama de 30 de ori cu un cuțit, iar după crimă a filmat totul

Joi, inculpatul a fost prezentat de procurorul de caz Tribunalului Olt, cu propunerea de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Solicitarea a fost admisă de instanță.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult