Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copile de 12 și 13 ani, abuzate sexual de unchiul și mătușa. Doi soți din București au fost reținuți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi soți din București au fost reținuți pentru că și-au repetat în repetate rânduri nepoatele minore, în vârstă de 12, respectiv 13 ani.  

„La data de 29 iunie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Serviciul Investigații Criminale - Sector 4 au reținut o femeie și un bărbat, soț și soție, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de viol și corupere sexuală a minorilor”, transmite Poliția Capitalei.

Cei doi soți locuiau în două imobile din București, împreună cu cei doi copii ai lor și cu două nepoate de 12, respectiv 13 ani.

Ei sunt acuzați că le-au abuzat sexual pe cele două minore de care ar fi trebuit să aibă grijă.

„În fapt, în perioada februarie 2022 - decembrie 2022, în timp ce aceștia locuiau cu cei doi copii ai lor, dar și cu cele două persoanele vătămate (fiind vorba despre două nepoate în vârstă de 12 și 13 ani), în două imobile din București, profitând de starea de minoritate a victimelor, de faptul că se aflau în grija lor și de autoritatea pe care o aveau asupra acestora, prin constrângere fizică și morală, pe fondul unui comportament violent, atât fizic, cât și verbal, în mod constant, ar fi întreținut cu minorele lăsate în grija lor, în repetate rânduri, raporturi sexuale”, conform sursei citate.

Citește și
agresiune
Un profesor din Botoșani, condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol, a fugit din țară ca să scape de pedeapsă

Față de cei doi a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Investigații Criminale - Sector 4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni de viol și de corupere sexuala a minorilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult