Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O copilă de 14 ani din Bistrița a ajuns la spital snopită în bătaie de mai multe adolescente. Au umilit-o până când a leșinat

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fată de 14 ani din Bistrița a fost snopită în bătaie de mai multe adolescente în parcul din centrul orașului.  

Scandalul s-a petrecut în plină de zi. Părinții victimei au fost șocați când au aflat că fiica lor a ajuns la spital.

Atenție urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Fetele s-ar fi cunoscut de mai mult timp. Marți, adolescenta, în timp ce se plimba singură, s-ar fi întâlnit în parc cu patru dintre ele.

Nu se știe de ce s-au luat la ceartă. La un moment dat, una dintre ele s-ar fi năpustit asupra fetei de 14 ani, ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele, și ar fi umilit-o până ce victima a leșinat.

Loviturile și umilințele au continuat. Familia a transmis că fiica lor a leșinat de mai multe ori, că a fost lovită mai mult în cap și că are pe corp mai multe vânătai și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe.

Citește și
bani, lei
Profesoară din Cluj despăgubită cu 30.000 de lei pentru bullying din partea a doi elevi. Părinții au mințit în instanță

Din nefericire, astfel de scene pline de agresivitate se petrec tot mai des. Recent, în parcul Alexandru Ioan Cuza din Sectorul 3 al Capitalei o copila de 13 ani a fost bătută de un grup de adolsecente.

Fetița a fost dusă la spital plină de lovituri și cu nasul spart și a avut nevoie și de o intervenție chirurgicală.

Potrivit organizației „Salvați Copiii”, fenomenul violenței în rândul adolescenților este în creștere. Un elev din doi este victima bullying-ului, arată un studiu recent al organizației.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult