Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil în stare gravă la spital, în urma unui incendiu. Mama a intrat prin foc pentru a-l salva

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un copil de numai un an din Vaslui a ajuns în stare critică la Spitalul de arşi, după ce cameră în care dormea s-a aprins, în urma unui un scurtcircuit. Mama era în curte, iar când a văzut fumul a fugit îngrozită spre locuinţa învăluită de flăcări.

Femeia a intrat în foc pentru a-şi salva bebeluşul. Acesta are însă răni grave pe aproape 70% din corp. A fost adus în Capitala cu un elicopter SMURD.

Femeia de 23 de ani a suferit şi ea arsuri pe braţe şi a inhalat mult fum, motiv pentru care a fost internată la Vaslui.

Femeia povesteşte că şi-a lăsat băieţelul de un an dormind în pătuţ şi a ieşit în curte cu fetiţa mai mare, să închidă păsările şi să taie surcele pentru foc.

După un timp, mirosul de fum a făcut-o atentă şi, când s-a uitat spre casă, a văzut nenorocirea. A alergat într-un suflet şi, fără să ţină cont de flăcările mari, a intrat în camera copilului. Cu ultimele puteri, l-a smuls din pătuţ şi l-a scos afară.

Citește și
animale
Mai multe animale au ars de vii în urma unui incendiu. 2 oameni s-au intoxicat cu fum

Între timp, vecinii au sărit în ajutor cu găleţi de apă. Asistenta medicală din comună şi cei de la primărie au dus bebeluşul cu o maşină particulară până la întâlnirea cu echipajul SMURD de la Vaslui.

Bebeluşul a fost preluat de un elicopter medical şi transferat la Spitalul de arşi din Bucureşti.

Între timp, pompierii au stabit ca un scurtcircuit a declanşat focul. Autorităţile locale au găsit o locuinţă temporară pentru bunica, mama şi fetiţa de 2 ani.

Marcaţi de cele întâmplate, sătenii vor ajuta cu alimente şi îmbrăcăminte, pentru că în urma incendiului familia nu mai are nimic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult