Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil de patru ani, accidentat de tatăl său cu mașina. De ce șoferul nu poate fi cercetat pentru încălcarea legii rutiere

Un copil de patru ani a fost accidentat cu mașina chiar de tatăl său, și a ajuns de urgență la spitalul din Iași, vineri seara. Tatăl și mama copilului nu l-au observat când s-a strecurat în spatele autoutilitarei.

 

Polițiștii au stabilit în anchetă că un bărbat de 33 ani, în timp ce conducea autoutilitara pe drumul forestier Valea Putnei din comuna Pojorâta, l-a lovit pe fiul său în vârstă de 4 ani în timp ce efectua manevra de mers cu spatele, relatează publicația stiridinbucovina.ro.

Copilul a fost acroșat cu partea dreapta spate a mașinii, au stabilit polițiștii. Echipajul de ambulanță i-a acordat primele îngrijiri la locul accidentului și apoi l-a dus la Spitalul din Iași.

Șoferul nu este cercetat însă pentru abateri la legea rutieră, pentru că accidentul nu s-a produs în afara drumului public. Cercetările sunt desfășurate pentru comiterea infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”.

Citește și
copil pistol
O femeie a fost împușcată mortal de un copil în timp ce era într-o ședință pe Zoom

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest și a reieșit o concentrație alcoolică de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult