Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Copil de doi ani, preluat în stare gravă de un elicopter SMURD. A fost implicat într-un accident rutier cu patru victime

Un accident grav în urma căruia au fost rănite patru persoane, din care și un copil de doi ani, a avut loc, sâmbătă dimineață, în judeţul Mureş.  

Patru persoane au fost rănite după ce un autoturism a ieşit de pe carosabil. Printre victime se numără şi doi copii mici, unul dintre ei, in vârstă de doi ani, fiind rănit foarte grav.

Accidentul a avut loc în localitatea Vânători, unde şoferul unui autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina a ieşit de pe carosabil, lovindu-se de parapetele de pe marginea drumului.

În urma impactului, doi adulţi şi doi copii au fost răniţi. Unul dintre copii, în vârstă de aproximativ doi ani, a făcut grav rănit, fiind încadrat în Cod roşu medical şi preluat de un elicopter SMURD. Al doilea copil, care are un an, nu are leziuni grave.

Cei doi adulţi au fost de asemenea duşi la spital, fiind evaluaţi şi incluşi în categoria Cod galben medical, transmit oficialii ISU Mureş.

Citește și
accident fetita
O fetiţă de şase ani, transportată la spital în urma unui accident în Dolj. Unei mașini i s-a desprins o roată în mers

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult