Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Controlor de bilete, pălmuit în autobuz de o tânără de 20 de ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un controlor de bilete din Cluj-Napoca a fost pălmuit, în autobuz, de o tânără de 20 de ani.

Controlorii au găsit-o pe fată călătorind fără bilet sau abonament şi au vrut să îi dea amendă. Tânăra s-a enervat şi şi-a vărsat nervii pe angajatul firmei de transport public. Întreaga scenă a fost filmată de camerele de supraveghere ale autobuzului. Cum s-a terminat totul, ne spune colega noastră de la Cluj, Teodora Suciu. Bună ziua, Teodora. Te ascultăm!

Tânăra ar fi o sportivă care în grabă spre sala de antrenament, şi-a uitat abonamentul acasă, spune ea, pentru că se grăbea la antrenament.

Când au venit controlorii, fata nu a putut dovedi dreptul de a călători. În imagini se vede cum tânăra încearcă să-i convingă pe bărbaţi să nu îi dea amendă, apoi recurge la lacrimi. Văzând că nu are succes recurge la injurii, iar în final trece la fapte.

Îşi ia avânt şi îl loveşte pe unul dintre controlori. Apoi aleargă spre spatele autobuzului. Cei doi bărbaţi, vădit surprinşi, au chemat poliţia pentru a o calma pe tânără. Acum, procurorii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de ultraj.

Citește și
Coronavirus România, bilanț 4 februarie
Coronavirus România, bilanț 27 mai. 307 cazuri noi și 39 de decese

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult