Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Constructorul autostrăzii de un metru îl contrazice pe primar. "Există toată documentaţia"

Ştefan Mandachi a transmis o replică după ce primarul localităţii a declarat că nu ar avea autorizaţie de construcţie pentru „autostrada de un metru”.

Omul de afaceri din Suceava care a construit simbolic autostrada de un metru, singura din Moldova, spune că are toate actele necesare şi că nu avea nevoie de autorizaţie de construire, aşa cum afirmase primarul.

“Primul și singurul metru de autostradă din Moldova este construit pe terenul proprietate privată deținut de Ștefan Mandachi, achizionat în anul 2014”, precizează el, într-un drept la replică. “Există toată documentația necesară acestui demers: Aviz de urbanism, Avize negațive de la mediu și drumuri, emise DRDP Iași, Aviz negație emis de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava Seviciul Rutier. Documente care atestă că, datorită amplasării, nu sunt necesare autorizații de la aceste entități. Autorizație de construcție.”

Neculai Miron, primarul comunei Bosanci, pe raza căreia a fost construită autostrada de un metru, a declarat vineri pentru presa locală că NU a fost solicitată autorizație de construire și, în plus, lucrarea a fost făcută pe un teren agricol. Edilul a declarat însă şi că nu a luat nicio măsură, deoarece este convins că platforma betonată va fi desființată după evenimentul de pe 15 martie.

Citește și
romania vrea autostrazi
Protestul de 15 minute de pe 15 martie ia amploare. Cine își mai suspendă activitatea

Metrul de autostradă a fost construit în această iarnă, pe un teren arabil aflat pe raza comunei Bosanci, la patru kilometri de la ieșirea din Suceava spre Fălticeni.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult