Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Consilier judeţean și profesor în Teleorman, arestat preventiv pentru că ar fi agresat sexual două minore

Consilierul județean Bleajă, profesor la o şcoală din Zimnicea, a fost arestat preventiv sub acuzația de agresiune sexuală, conform deciziei magistraților Judecătoriei Zimnicea.  

Profesorul este acuzat de două eleve de 13 și 15 ani de agresiune sexuală. Acesta a fost arestat preventiv pe o perioada de 30 de zile. Decizia poate fi contestată în termen de 48 de ore.

”În urma administrării probelor cadrul didactic a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cel în cauză a fost introdus in Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie judeţean Teleorman”, transmite, vineri, Poliţia judeţeană Teleorman.

Cornel Bleajă este membru al Consiliului Judeţean Teleorman şi a fost vicepreşedinte a acestei instituţii.

Dosarul care îl vizează a fost deschis după ce, în 4 noiembrie, jurnaliştii locali de la investigatoria.ro au scris despre Cornel Bleajă, profesor de fizică la o şcoală din Zimnicea, că a fost acuzat de două eleve că le-ar fi atins în mod necorespunzător. Copilele ar avea 13, respectiv 15 ani. 

Citește și
Kevin Spacey - 5
Kevin Spacey, declarat nevinovat în procesul privind acuzațiile de agresiune sexuală

Conform news.ro, Bleajă ar fi demisionat în urma acuzaţiilor care i-au fost aduse, susţinând că ar fi fost vorba despre ”un sărut părintesc”, potrivit  declaraţiilor date în presa locală de directorul şcolii unde Bleajă era cadru didactic. Demisia invocă probleme personale şi familiale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult