Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Concurs de înot pentru 200 de copii. Cu ce impresie a rămas o sportivă din Republica Moldova

Your browser doesn't support HTML5 video.

În jur de 200 de copii participă zilele acestea la un concurs de înot ce se desfăşoară într-un oraş din Bistriţa Năsăud.

Copiii au venit alături de părinţi şi antrenori din şapte judeţe ale ţării, dar şi din Republica Moldova pentru a se întrece la diferite probe de înot.

Printre sportivii înscriși, au venit și foști sau actuali campioni naționali, la diferite categorii de vârstă.

Tiberiu Horgoş, oraganizator: ”Ne bucurăm de acestă prezență masivă, sunt foarte mulţi sportivi foarte buni, unii dintre ei sunt sau au fost campioni naţionali, unii care au deţinut sau deţin recorduri naţionale în acest moment."

Pe durata celor două zile, sportivii își arată talentul și speră ca într-o zi vor participa și ei la un campionat eurpean sau mondial. Printre aceștia se află un sportiv din Bistrița care a intrat pentru prima oară în bazin la vârsta de 4 ani, iar acum are numeorase concursuri câștigate și speră să ajungă cât mai departe.

Citește și
masterchef
Alege-ți favoritul și câștigă cu MasterChef! Acordă un vot pentru Andrei Popa

El este susținut de mama lui care spune că excelează și în sport, dar și la școală, unde ia numai note bune.

Mama: "La cinci ani a început performanța şi a ajuns foarte sus şi eu sunt foarte mândră de el, are bursă de merit la scoala ,merge bine şi la scoală, deocamdată le împaca pe amândouă."

Chiar dacă au avut un drum lung de parcurs, micuții din Republica Moldova nu s-au lăsat mai prejos și au concurat chiar dacă nu știau ce îi așteaptă.

Sportivă din Rep. Moldova: "Eu vin din municipiul Bălţi, competiația asta mi s-a părut un pic grea pentru că sunt nişte copii cu care concurez prima oară şi poate ei sunt mai puternici decât mine şi trebuie să lucrez mai mult."

Concursul va continua şi astăzi, iar câştigătorii vor premiaţi cu medalii, cupe şi diplome.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult