Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce s-a întâmplat până la urmă cu trupul bărbatului din Gorj a cărui înmormântare a fost oprită de fratele său

Your browser doesn't support HTML5 video.

Polițiștii din Gorj au oprit înmormântarea unui bărbat de 50 de ani, după ce fratele vitreg al acestuia a reclamat că are suspiciuni cu privire la cauzele decesului.

Omul a susținut că răposatul ar avea pe corp urmele unor lovituri, care i-ar fi cauzat moartea. În realitate, acesta era grav bolnav și s-a stins acasă, vegheat de un alt frate și de mama lui de 83 de ani.

Localnicii din sat se pregătiseră luni să îl conducă pe ultimul drum pe vecinul lor - Ion Pricopie. Dar înmormântarea nu a mai avut loc, deși medicul de familie eliberase un document medical din care reieșea clar că decesul nu a fost unul violent.

Localnic: „Îl așteptam la groapă, a venit poliția acolo, l-a luat, l-au dus la Târgu Jiu să îi facă autopsia. A spus părintele să plece acasă lumea, că s-a amânat pomana”.

Un frate vitreg al răposatului, plecat departe de casă, a sunat la 112 și a susținut că cel decedat ar fi fost bătut în ultimele lui zile de viață.

Citește și
politie
Trupul unui bărbat din Gorj a fost ridicat de poliţişti în ziua în care trebuia înmormântat. Ce s-a întâmplat

Sătenii sunt și ei convinși că la mijloc nu e decât o răutate.

Elena Botgros, mama bărbatului decedat: „S-a apropiat că a auzit că am pensie, pensioara asta, de 17 milioane odată și 8 milioane odată”.

Localnică: „A murit acasă, dar nu l-a bătut nimeni, astea sunt povești. E dușmănie frățească, nu știu cum să spun”.

Raportul medicilor legiști a confirmat că omul a murit din cauza bolii, așa că a fost înmormântat în cele din urmă. Fratele care a sunat la 112 nu riscă nimic, pentru că are dreptul legal să sesizeze autoritățile în legătură cu orice posibilă suspiciune.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult