Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cod portocaliu de ninsoare în sudul județului Constanța. Mai mulți șoferi au rămas împotmoliți în zăpadă

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Dobrogea, codul portocaliu de ninsoare a blocat mai multe drumuri în sudul județului Constanța și în apropiere de granița cu Bulgaria.

Zeci de șoferi au fost nevoiți să facă cale întoarsă sau să aștepte ore bune până când utilajele drumarilor reușeau, cu mare greutate, să-și croiască drum prin nămeți.

Toată noaptea a nins viscolit în mai toată zona de sud a județului Constanța. În doar câteva ore toate drumurile județene și comunale din apropierea graniței cu Bulgaria au fost blocate de nămeți. După mai multe ore de muncă, abia la orele prânzului, utilajele reușiseră să deblocheze aproape jumatate din drumurile cu probleme.

„Situația este rea din cauza viscolului. Mai avem încă două echipaje pe tronsonul DJ 391. Încercăm să degajăm, să fluidizăm traficul cât mai rapid posibil, să nu îngreunăm circulația”, a transmis un reprezentant al Direcției Județene Drumuri și Poduri Constanța.

Mai mulți șoferi au fost nevoiți să se întoarcă din drum din cauza viscolului și a porțiunilor pe care abia se mai putea înainta. Unii au rămas împotmoliți și cu greu au reușit să iasă din încurcătură.

Citește și
Furtună puternică de zăpadă, așteptată în SUA. Zborurile au fost anulate
Furtună puternică de zăpadă, așteptată în SUA. Zborurile au fost anulate

Din cauza viscolului puternic, mai multe utilaje de deszăpezire au derapat și au ajuns în șanțul de pe marginea drumului. La această oră, angajații Regiei Județene de Drumuri și Poduri Constanța lucrează pentru deblocarea ultimelor căi rutiere care fac legătura cu satele de la granița cu bulgaria.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult