Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Clipe de groază la o petrecere din Galați. Scandal provocat de un recidivist înarmat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un individ înarmat cu un cuțit și un spray lacrimogen a agresat mai multe persoane care participau la o petrecere, într-un bar din Galați, la sfârșitul săptămânii trecute. Printre victime este și un fost polițist rutier, pensionat recent.  

Atenție, urmează imagini care vă pot afecta emoțional!

Bărbatul de 32 de ani nu îi cunoștea pe cei care participau la aniversare, dar s-a așezat la masă cu ei și, fiind în stare de ebrietate, după doar câteva minute a provocat un scandal de proporții.

L-a lovit mai întâi pe fostul polițist, de 47 de ani, și, după ce mai mulți bărbați l-au imobilizat și au încercat să îl dea afară, a scos un spray lacrimogen și un cuțit.

Au urmat clipe de groază pentru toți bărbații din local, care au fugit pe unde au apucat. Singurul care a mai opus rezistență a fost tot fostul agent de la Serviciul Rutier, care a fost lovit până când a căzut la podea.

Citește și
viscol constanta
„Suntem aici de 4 ore, nu se circulă”. Șoferii surprinși de viscol au avut de îndurat frigul, blocați în nămeți

Clienții au sunat la 112, așa că la fața locului au ajuns și polițiștii care l-au reținut pe agresor. El a fost arestat pentru 30 de zile și e cercetat pentru loviri și alte violențe, port ilegal de armă albă, tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare.

Individul a mai fost condamnat în trecut, tot pentru violență.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult