Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Clipe de groază în București. Angajatul unei benzinării a fost atacat cu toporul, iar incidentul a fost filmat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Angajatul unei benzinarii din București a fost atacat cu toporul de un individ cu care se certase în trecut. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere, iar polițiștii l-au identificat și l-au prins repede pe suspect.

În imagini se vede cum agresorul intră în benzinărie ținând la spate un fel de topor cu coada lungă. Pare că îi spune ceva angajatului, apoi se lansează într-un atac fulgerător.

Bărbatul atacat se ferește în ultima clipă, pentru că nu era atent la ce face agresorul. În acel moment îi prepara unui alt client ceva de mâncare.

De altfel, la întreagă scenă au asista înspăimântați încă patru tineri aflați la o masă. Agresorul și-a urmărit victima într-o altă încăpere din spate unde aceasta, din fericire, apucase să se baricadase.

Între timp, un alt angajat a apăsat butonul de panică, așa că suspectul a fost nevoit să se retragă. Cazul a fost preluat imediat de polițiștii Sectorului 5 care l-au prins pe suspect.

Citește și
soferita
O șoferiță a intrat în plin cu mașina într-o pompă dintr-o benzinărie, provocând un incendiu. VIDEO

Motivul atacului ar fi fost un conflict mai vechi între cei doi.

Agresorul este audiat de un procuror sub acuzația de tentativă la omor. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au decis să ceară arestarea lui preventivă pentru 30 de zile. Daca va fi găsit vinovat el riscș între 5 și 10 ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult