Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ciucă refuză să-l ajute pe Nicușor Dan cu termia: ”Să-şi rezolve problema. A avut sprijin politic de la PNL, nu de la mine”

Premierul Nicolae Ciucă refuză să-l ajute pe primarul general Nicușor Dan, care a făcit public un apel la Guvern să sprijine Capitala pentru a putea trece cu bine de această iarnă.    

Întrebat despre această solicitare, președintele PNL Nicolae Ciucă a declarat că ”este o problemă a autorităţii locale”.

”PMB are în responsabilitate să rezolve această problemă. Ne aducem aminte că acest lucru, eu personal, am chemat la discuţii pentru a rezolva problema termiei din timpul sărbătorilor de anul trecut. După aceea i-am invitat pe primar şi pe cei responsabili să vină să prezinte un plan concret prin care să rezolvăm această situaţie de sistem din Capitală”, a spus premierul la Parlament.

Nicolae Ciucă a arătat că soluţiile, în acest moment, sunt ridicarea planului de îndatorare sau bani de la buget, însă a doua soluţie nu o acceptă.

”Să-şi rezolve problema. Nu eu i-am dat sprijinul politic. El a avut sprijin politic de la PNL, nu de la mine”, a mai comentat şeful Executivului.

Citește și
Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, după ce Nicușor Dan a cerut ajutorul Guvernului pentru Primăria Capitalei: ”Să-l împrumute doamna Clotilde”

Răspunsul liderului liberal vine la scurt timp după ce președintele PSD Marcel Ciolacu, coleg de guvernare cu Ciucă, a dat același răspuns negativ.

”Să-l împrumute pe domnul Nicușor Dan, doamna Clotilde.” - a spus social-democratul.

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat pe Facebook că s-a ”acumulat” suma de aproximativ 600 de milioane de de lei, pentru care nu sunt bani în bugetul Primăriei Capitalei.

Din acest motiv, el a făcut un apel la Guvern să sprijine Capitala pentru a putea trece cu bine de această iarnă. 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult