Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine sunt şoferii care l-au oprit pe TIR-istul beat din Belarus care a fost foarte aproape să producă o tragedie

Șoferul de TIR din Belarus filmat în timp ce gonea beat pe șoselele din Bihor a fost oprit de doi tineri, unul dintre ei fiind poliţist în timpul liber.

Șoferul de TIR din Belarus filmat în timp ce gonea beat pe șoselele din Bihor a fost arestat pentru 20 de zile. Bărbatul de 39 de ani avea o alcoolemie de 4 la mie, potrivit eBihoreanul.

Șoferul a fost filmat duminică în timp ce mergea cu camionul în zig-zag pe DN 79, între Mădăras şi Inand. TIR-ul a intrat de nenumărate ori pe contrasens, și chiar a forțat o mașină să iasă pe acostament pentru a evita un impact frontal.

Şoferul din spatele TIR-ului, Călin Trifa, l-a claxonat kilometri întregi pe şofer, care a şi oprit într-un final, moment în care în ajutorul lui a sărit şi un alt şofer, Alin Laza, un poliţist aflat în timpul liber, care se afla în trafic împreună cu familia.

”Alin s-a urcat pe la scara șoferului. Prin geamul deschis și-a dat seama cu ușurință că șoferul era băut. Acesta devenise chiar recalcitrant, țipa la Alin să-l lase în pace, în timp ce ambala furios motorul, dând semne că vrea să-și continue drumul.

Alin a deschis ușa și reușit să-l tragă jos din mașină, în timp ce celălalt șofer, urcat pe partea din dreapta, a oprit motorul și a scos cheile din contact”, a menționat Ministerul de Interne printr-o postare pe Facebook.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi, în urma primelor verificări, a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei Bihor.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult