Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine golise bancomatul din Arad înainte de explozie. Hoţii ştiau programul poliţiei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Explozie în plină noapte, la Arad. Un bancomat a fost aruncat în aer de indivizi, până acum, necunoscuţi. Angajaţii băncii au observat de marţi că cineva ar fi umblat la bancomat, aşa că, din precauţie, au golit aparatul.

Suflul exploziei a fost foarte puternic şi a provocat stricăciuni în jur. Poliţiştii încearcă acum să întocmească un cerc de suspecţi şi spun că, după modul de operare, cel puţin două persoane au participat la atac.

Atacul a fost dat în jurul orei trei noaptea. Explozia puternică a distrus două încăperi iar bancomatul a fost făcut bucăţi. Vitrina camerei unde era amplasat a fost smulsă în deflagraţie şi aruncată la câţiva metri distanţă.

 

Hoţii ştiau programul de patrulare al poliţiei

 

Citește și
bancomat
Bancomat aruncat în aer, în oraşul Arad. Ar fi vorba de o spargere

Oamenii cred că a fost vorba de acţiunea unei bande organizate. Zona era verificată de o patrulă a poliţiei, din trei în trei ore. Indivizii ştiau însă programul agenţilor, şi au acţionat când nu era nimeni.

Mai ales că nici locuinţe nu sunt în apropiere, aşa că nu riscau să fie văzuţi. Oricum, înainte de atac, au întors camera de supraveghere fixată pe bancomat, ca să nu rişte să fie filmaţi. Claudia Iuga IJP Arad: “Nu au fost sustraşi bani, bancomatul nefiind alimentat. Se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiuni de distrugere sub coordonarea procurorului din cadrul parchetului judecătoriei Arad"

Un alt bancomat din Arad a fost aruncat în aer, acum câteva luni, iar hoţii au fugit atunci cu o sută de mii de euro. Indivizii au fost prinşi între timp şi se afla după gratii.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult