Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine e tânărul ucis de un șofer drogat. Reacția mamei când a văzut știrea la TV

Your browser doesn't support HTML5 video.

Alin, cel care şi-a pierdut viaţa în accidentul de duminică dimineață din Capitală era pasionat de muzică şi lucra într-un cazino.

Acolo se îndreptă de dimineaţă, când a fost lovit de maşina condusă de șoferul băut și drogat.

Tatăl victimei: "Mama lui a avut o intuiţie, a văzut la televizor ştirea a zis, Doamne, poate e Alin. L-am sunat, avea telefonul închis şi apoi am sunat aici la poliţie." La Brigada Rutieră, rudele victimei au stat faţă în faţă cu şoferul care nici măcar nu s-a oprit să îi acorde primul ajutor.

Unchiul victimei: "Se vede că e băut şi acum. Nu, nu are nicio treabă. Se clătină şi acum."

Dacă stăm să analizăm datele Poliţiei Romane, am putea să spunem să asistăm la o explozie a numărului de şoferi care se urcă la volan drogaţi. Din 2017 şi până în 2018, numărul conducătorilor auto care sunt depistaţi sub influenţa substanţelor interzise s-a dublat.

Şoferul fugar va rămâne în custodia poliţiei şi îl aşteaptă un proces care ar putea să îl ducă în spatele gratiilor. Pentru ucidere din culpă, fugă de la locul accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului şi a drogurilor risca între doi şi 7 ani de închisoare.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult