Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este presupusul chestor MAI care a pus șapte echipaje de poliție pe urmele sale în trafic. Ce alcoolemie avea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Apar noi informații în cazul bărbatului de 60 de ani din București urmărit și blocat în trafic de poliție după ce a refuzat să oprească pentru că era băut.

Acesta le-ar fi arătat agenților o legitimație de serviciu veche și s-ar fi lăudat că a fost chestor în Ministerul de Interne. Cert este că, după ce a fost audiat, a fost lăsat să plece acasă, iar cercetările se fac în rem, adică fară să-l vizeze direct.

Bărbatul care a încercat să scape deși erau șapte echipaje de poliție pe urmele lui avea o alcoolemie de 0.56 în aerul expirat. Potrivit unor surse din anchetă, se numește Costinel Dumitrașcu.

Acesta ar fi fost avocat în Baroul București până anul trecut când a fost suspendat la cerere. Înainte să fie prins băut la volan, bărbatul s-ar fi văzut cu niște prieteni la o cizmărie de la Piața Unirii. Toți știu acolo că a fost și chestor în poliție.

Polițiștii i-au spart un geam de la mașină cu un pistol

După o cursă de câțiva kilometri în trafic, mașina bărbatului a fost blocată de polițiști. Pentru că în continuare a refuzat să se supună indicațiilor agenților și să coboare din mașină, un polițișt a fost nevoit să-i spargă geamul folosind, spun martorii, patul pistolului.

Citește și
politie
Urmărire ca-n filme în Alba. Un șofer beat și posibil sub influența unor substanțe psihoactive a fost reținut de polițiști

După ce a fost încătușat și supus unei percheziții corporale pe trotuar, bărbatul a fost testat și pentru consum de droguri, însă rezultatul a fost negativ.

Condus la audieri la sediul brigăzii rutiere, șoferul ar fi continuat să se laude în fața polițiștilor că a lucrat în Ministerul de Interne și le-ar fi arătat și o legitimație. Deocamdată nimeni nu a auzit de presupusul chestor care dacă va fi găsit vinovat că a condus băut riscă inclusiv închisoare până la 5 ani. Autoritățile așteaptă acum rezultatele analizelor de sânge.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult