Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este criminalul din Teleorman, care a ucis doi tineri care l-au invitat în casa lor ca să petreacă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Bărbatul care a ucis o tânără de 16 ani şi pe iubitul ei, cu doi ani mai mare, era chiar un cunoscut al celor doi. Tinerii îl invitaseră pe aceștia pentru a petrece.

Totul s-a întâmplat la Turnu Măgurele, iar după ce le-a luat zilele, respectivul a încercat să-şi ascundă urmele. A transportat cadavrele cu o maşină, într-o altă localitate, unde le-a abandonat, într-o casă părăsită.

Atenţie, urmează imagini şi detalii, care vă pot afecta emoţional.

Tragedia s-a petrecut luni la marginea localităţii Turnu Măgurele din Teleorman. Cei doi iubiţi stăteau de ceva vreme în casa unei rude. Fratele băiatului ucis a intrat la bănuieli când a văzut că acesta nu-i mai răspunde la telefon, iar când a mers să-l caute a găsit sânge în toată locuinţa.

Poliţiştii din Teleorman au ajuns repede la principalul suspect: un tânăr de 24 de ani prieten cu victimele. Maşina lui a fost filmată de o cameră de supraveghere instalată în zonă.

Ca să ascundă crima suspectul a ascuns cadavrele celor doi iubiţi în portbagaj şi a mers aproape 50 de kilometri, până în localitatea Văcăreşti.

Suspectul nu a ales întâmplător acest sat. A oprit maşina în faţa casei tatălui său pentru că ştia că peste drum este această locuinţă părăsită unde a ascuns cadavrele prietenilor lui. Le-a acoperit cu o pătură şi s-a dus liniştit acasă probabil să se gândească la un plan cum să scape definitiv de trupuri, însă, nu a mai apucat pentru că l au prins poliţiştii.

Localnic: ''Era un nenorocit, a furat pe aici de prin toate curțile''.

Culmea, unul din furturi l-ar fi comis împreună cu tânărul pe care l-a omorât. Amândoi erau cercetaţi sub control judiciar.

Procurorii merg pe mai multe variante în ceea ce priveşte motivul crimei. Una ar fi răzbunarea, întrucât suspectul şi tânărul de 18 ani erau cercetaţi împreună pentru furt calificat. Un alt motiv ar putea fi gelozia, întrucât tânără de 16 ani pe care a ucis o a fost în trecut iubita lui.

Audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, suspectul a încercat iniţial să mintă, însă pus în fata probelor ridicate din maşină a recunoscut grozăviile. Dacă va fi găsit vinovat pe lângă pedeapsa pentru dublă crimă va primi încă 8 luni şi pentru că a condus băut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult