Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bărbatul care a spânzurat un câine e din Caracal. Animalul se ţinea după el peste tot

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un fost cioban din Caracal este cel care a șocat opinia publică, după ce cu o cruzime fără margini, a omorât în chinuri un biet pui de câine.

S-a întâmplat în București și singura parte bună este că ucigașul a fost identificat rapid și încătușat. Scandalos este că în ciuda gravității faptei în România, un astfel de individ cu apucături sadice riscă cel mult un an de închisoare ori o amendă penală. Este și cazul celor care în noaptea de Anul Nou au aprins lângă o biată cățelușă o petardă. Ține însă, doar de noi ca pe viitor astfel de lucruri să nu mai rămână nepedepsite.

Imaginile înfiorătoare cu un cățel spânzurat de o țeavă de gaze i-au șocat pe cei care au trecut în apropierea unui bloc din Piața Universității. Inițial, au fost bănuiți de această barbarie câțiva tineri care petrecuseră în apropiere, însă camerele de supraveghere l-au dat de gol pe adevăratul ucigaș.

Potrivit autorităților, este vorba de un bărbat 44 de ani din Caracal.

Pentru prinderea individului a fost organizată o pândă în toată regula. Într-un final a fost încătușat în apropiere de Piața Amzei.

Citește și
politie
Câine găsit spânzurat de o ţeavă, în sectorul 1. Poliţia a declanşat o anchetă

În timpul interogatoriilor, bărbatul a recunoscut fără nicio remușcare sălbăticia de care a dat dovadă împotriva bietului patruped, despre care chiar suspectul a mărturisit că i-a devenit tovarăș de câteva zile. Câinele îl urmarea la tot pasul, cel mai probabil din dorința de a nu mai fi singur și de a avea un prieten care să îl protejeze.

Anchetatorii l-au reținut pe ucigaș, de altfel un recidivist cunoscut în special pentru furturi din locuințe și i-au cerut unui judecător de drepturi și libertăți să îl aresteze preventiv, pentru 30 de zile.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult