Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este bărbatul care a înjunghiat-o mortal pe angajata fiicei sale, însărcinată în 4 luni. S-a predat singur la poliție

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit înfiorător pentru o tânără de 25 de ani din București, însărcinată în patru luni. Femeia a fost ucisă joi dimineață de tatăl patroanei pentru care lucra.

Respectivul o bănuia de furt, iar în urma unor discuții în contradictoriu s-a înfuriat și a folosit o armă albă. După acest incident oribil, a mers singur la poliție și s-a predat.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional!

Tânara a mers la serviciu la 7:00, joi dimineața. Lucra de cel puțin doi ani la un magazin alimentar din complexul comercial Postăvaru, aflat în Sectorul 3 al Capitalei. Patron este omul de afaceri Paul Bușe. Convins ca vânzătoarea fura din gestiune - bărbatul de 72 de ani a mers să-i ceară socoteală. Ar fi discutat cu ea și în trecut despre acest lucru, dar acum lucrurile au scăpat de sub control si a atacat-o cu o armă albă.

Era ora 9 dimineața. La o oră și 15 minute de la crimă, bărbatul a mers la Secția 12 de Poliție ca să se predea. Le-a spus agenților de acolo că este administratorul acestui spațiu comercial din sectorul 3 al Capitalei și că a ucis-o pe angajata fiicei sale care deține o afacere acolo. Fostă angajată: „Era un om normal, se mai enerva el câteodată, că na...”

Citește și
cutit
O femeie din Iași a fost înjunghiată de soț în fața primăriei, când a mers să depună actele de divorț

Reporter: Din ce cauză se enerva?

Fostă angajată: „Eh, așa când nu-i mergeau treburile... Eu am lucrat 25 de ani la ei, până acum o lună.” Bărbatul a rămas în custodia polițiștilor. Între timp, la fața locului a fost chemat un echipaj medical. Prea târziu pentru Ioana. Femeia de 25 de ani era însărcinată în patru luni. Lucra Impreuna cu socrul ei și el tot vânzător. Crima ar fi avul loc în depozitul magazinului alimentar. Femeie: „Extraordinară! Deosebită și nu cred că ar fi furat din gestiune niciodată. Știu că era bucuroasă tot timpul zâmbea, familia ei e în Italia. Părinții ei, mama ei. Cred că o să vină și ei. M-a șocat.” Băiat: „Pe patron îl știu de mult timp.”

Reporter: Și a avut vreodată comportament agresiv?

Băiat: „Din ce știu eu, nu. De aia suntem în stare de șoc toți.” Fiica patronului - Clementina Bușe - cea pentru care lucra tânăra de 25 de ani, a participat și ea la cercetări. Dar nu a dorit să dea explicații. Cel mai probabil atacatorul va fi cercetat pentru omor și riscă până la 20 de ani de închisoare. Între timp, trupul fetei a fost transporat la Institutul de Medicină Legală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult