Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este actorul care și-a rănit colegul rănit cu o armă airsoft pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un actor de la Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani a fost împușcat de un coleg, pe scenă, la repetiții, cu un pistol de tip airsoft. Arma ar fi fost adusă de acasă de cel care a tras și era folosită drept recuzită.  

Actorul a fost rănit în timp ce repeta pentru spectacolul „Iubesc! Iubesc! Te iubesc”. Marius Rogojinschi este actorul care a mânuit pistolul - un Tokarev TT-33, care funcționează cu o butelie de dioxid de carbon. Într-o declarație dată presei locale din Botoșani, bărbatul a susținut că arma nu avea bile.

Colegul lui de pe scenă a fost rănit la ochi și a ajuns la spital. Nu a rămas internat. A fost diagnosticat cu conjunctivită post traumatică și trebuie să ia o vreme medicamente.

Directorul teatrului a transmis că nu înțelege cum a fost posibil accidentul și că arma de tip airsoft a mai fost folosită în spectacol.

Actorul care a acționat trăgaciul susține că nu a calculat bine distanța atunci când a tras și că rana victimei ar fi fost provocată de aerul propulsat din butelia de dioxid de carbon a pistolului.

Citește și
olga torok
Reacția actriței Olga Török, după ce decorul a căzut peste ea în timpul unui spectacol, la Teatrul German din Timișoara

Poliția a ridicat arma pentru expertiză și face cercetări pentru vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului armelor și munițiilor. O anchetă face și inspectoratul teritorial de muncă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult