Modifica setarile cookie
Toate categoriile

CFMOTO DAY Adventure Fest, epicentrul distracției și al pasiunii pentru motoare

Prima ediție CFMOTO DAY ADVENTURE FEST aduce două zile de adrenalină, muzică și surprize în Parcul Făget Mioveni.

Organizatorii festivalului promit un eveniment pe care va putea fi uitat ușor! CFMOTO România, aduce în prim-plan o experiență inedită. În perioada 22-23 septembrie, Parcul Făget Mioveni se transformă în epicentrul distracției și al pasiunii pentru motoare.

SURPRIZA EVENIMENTULUI? Vizitatorii au posibilitatea de a intra în TOMBOLA pentru câștigarea marelui premiu: un ATV nou-nouț! Tot ce trebuie să facă spectatorii este să urmărească pagina evenimentului pentru mai multe detalii.

Ce se va pregăt în zilele festivalului aventurii? Activități pentru întreaga familie, expoziții de motoare și mașini, drive test și un line-up impresionant de artiști: Andia, Alan, Alina Eremia, Aza, Blanco, Dorian Popa, Macanache, Mario Fresh, Nicole Cherry, Parazitii, Petre Stefan, Smiley si Vescan.

Dar nu numai muzica va fi punctul central al festivalului! Vor exista zone de activități pentru toată familia și o impresionantă expoziție a flotei CFMOTO, dacă vizitatorii vor fi tentați să se alăture comunității moto: motociclete, vehicule off-road și vedeta sezonului scuterul ZEEHO.

Pentru amatorii de bunătăți culinare, zonele de food vor oferi o varietate de delicatese, iar familiile se vor bucura de o serie de activități și spații dedicate.

Împreună PENTRU O CAUZĂ MAI MARE! Deși intrarea la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST este gratuită, organizatorii vă invită să fiți parte a unei schimbări pozitive! Organizatorii vor fi alături de Fundația Metropolis în susținerea proiectului lor vital, "Spitale publice din bani privați". Acesta nu este doar proiectul lor – poate fi și al tău, al nostru, al tuturor. Prin prezență și susținere, vizitatorii pot ajuta la transformarea viziunii în realitate și la aducerea spitalelor noastre la standarde moderne. Astfel, CFMOTO lansează o provocare: "Hai să facem împreună diferența și să arătăm că în comunitatea noastră, pasiunea pentru aventură și motoare se combină cu responsabilitatea și dorința de a face bine. Te așteptăm să ni te alături în această misiune!"

În câteva cuvinte, CFMOTO DAY ADVENTURE FEST este locul unde aventura se intersectează cu pasiunea, muzica, comunitatea și responsabilitatea socială.

Oganizatorii vă așteaptă să testați experiența CFMOTO, să vă bucurați de muzică de calitate și să susțineți o cauză nobilă, care poate schimba viitorul sănătății în România.

CFMOTO DAY ADVENTURE FEST - 22 și 23 septembrie, Parcul Făget Mioveni.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult