Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Centru comercial din Craiova, cuprins de flăcări. Ce spun martorii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Flăcări puternice au mistuit, joi seară, acoperișul unei clădiri cu spații comerciale din centrul Craiovei. Peste 30 de militari s-au luptat mai bine de trei ore cu vâlvătaia care a făcut pagube serioase. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Alarma a fost dată de oamenii care locuiesc în zonă şi au văzut flăcările ameninţătoare care au cuprins acoperişul clădirii cu spaţii comerciale din Piaţa Veche a Craiovei.

Martor: „Când am sunat noi ardea aşa, ieşise pe la capătul ăsta şi când au venit ajunsese la ălalalt.” Reporter: „V-a fost teamă?” Martor: „Da, normal că doar locuim aici."

Misiunea pompierilor a fost dificilă pentru că valvătaia s-a extins cu repeziciune.

Locotenent colonel Marian Ticlea Vătui, ISU Dolj: „S-a acţionat cu 4 autospeciale de lucru cu apă şi spumă la stingerea unui incendiu într-o hală de aproximativ 300 - 350 de metri pătraţi. Incendiu se manifestă la acoperiş extinzându-se şi în spaţii."

Citește și
Incendiu
Incendiu într-o locuință din Gorj. Pompierii s-au luptat cu flăcările 5 ore

În total, şapte spaţii comerciale au fost distruse, printre care o frizerie, un fast-food şi sediul unei firme.

Propietară firmă: „E un spaţiu cu toate actele firmei cu absolut tot.” Reporter: „Era şi marfă?” Proprietară firmă: „Nu era marfă, dar e biroul firmei, sunt documentele, mobiler şi calculator şi aer condiţionat.” Reporter: „Credeţi că focul a fost pus intenţionat?” Proprietară: „Nu ştiu ce să credem, pe noi ne-au anunţat vecinii.” Reporter: „Era asigurat spaţiul?” Proprietară: „Nu era asigurat."

Reporter: „Ce aţi reuşit să salvaţi?” Proprietar: „Nimic, ce se vede.” Reporter: „Mobilier?” Proprietar: „Da, ce se vede, ce recuperarăm, recuperarăm."

Deocamdată anchetatorii nu au stabilit cauza incendiului.

Martor: „Aici locuiesc, stau doi boschetari care se încălzesc, probabil că au făcut focul şi a luat foc piaţă."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult