Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cele mai bune farse de Ziua Păcălelilor de 1 Aprilie 2023. Cum să faci un ”mic dejun congelat”

Ziua Păcălelilor de 1 Aprilie este momentul perfect pentru distracție inofensivă, așa că iată câteva idei amuzante pentru farse și glume pe care să le faceți cu familia.  

Este posibil ca unii oameni să fi plănuit glumele de 1 Aprilie pentru tot anul, dar uneori cele mai bune farse sunt cele mai simple.

Iată câteva idei ușoare de farse pe care le poți face cu familia ta acasă:

1. Mic dejun congelat  

Cu o seară înainte de Ziua Păcălelii de Aprilie, umpleți un castron cu cereale și lapte, scufundați pe jumătate o lingură - și apoi puneți-o la congelator.

Serviți-l ”victimei” dumneavoastră dimineață și priviți cum se străduiește să descopere de ce nu pot să miște lingura sau să mănânce micul dejun.

2. Cereale schimbate  

Pentru o glumă rapidă și ușoară la micul dejun, schimbați pur și simplu cereale înainte ca familia să se trezească dimineața. De asemenea, puteți înlocui cerealele preferate ale victimei cu orez sau paste, pentru a le încurca cu adevărat atunci când își toarnă în castron.

3. Trimiteți un mesaj gif cu punctele de suspensie care indică tastare unui mesaj  

Chiar dacă nu vă puteți vedea prietenii și familia în persoană în această zi de 1 Aprilie, puteți să le faceți o glumă de la distanță. Începeți o conversație text prietenoasă cu unul dintre prietenii dumneavoastră, apoi, la jumătate, trimiteți-le un gif cu punctele de suspensie care indică tastarea unui mesaj. Vor aștepta un text care nu va ajunge niciodată.

4. Siluete de păianjen  

Tăiați forme de păianjen din hârtie neagră și puneți-le într-un abajur. Când lumina se aprinde, va părea ca și cum ar fi un păianjen uriaș care așteaptă să se năpustească asupra victimei.

5. Apă colorată  

Dacă aveți colorant alimentar, puteți să îl puneți pe partea inferioară a robinetului din bucătărie sau din baie, chiar de unde iese apa.

Acest lucru va vopsi apa pe măsură ce curge din robinet, oferind victimei tale un șoc mare!

6. Schimbați paturile  

Dacă aveți copii mici care dorm profund, ridicați-i și mutați-i într-un alt pat după ce au ațipit.

Vor fi foarte confuzi când se vor trezi în dimineața zilei de 1 Aprilie.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult