Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel puțin 48 de persoane au murit într-un accident rutier produs în Kenya

Cel puţin 48 de persoane au murit într-un accident rutier care s-a aprodus într-o intersecţie aglomerată, vineri seara, în vestul Kenyei.

"În acest stadiu putem confirma că 48 de persoane au murit şi estimăm că încă una sau două sunt blocate în camion", a declarat, pentru AFP, comandantul poliţiei, Geoffrey Mayek, după coliziunea produsă pe autostrada dintre oraşele Kericho şi Nakuru.

Conform acestuia, cel puţin 30 de răniţi au transportaţi la spitalele din apropiere, notează Agerpres.

"Apreciem că un camion în drum spre Kericho a pierdut controlul şi a lovit matatus (microbuze locale) adunate într-o staţie de autobuz, a trecut peste aceste microbuze şi a rănit pasagerii şi pietonii care se aflau în acea staţie de autobuz", a mai spus poliţistul.

La rândul său, Collins Kipkoech, medic principal la spitalul comitatului Kericho, a declarat că a primit 45 de cadavre, în timp ce alte victime au fost trimise către alte unităţi.

Citește și
au postit pana la moarte in kenya
Cel puțin 90 de cadavre, descoperite în Kenya. Adepții unei secte au postit până la moarte, pentru „a-L întâlni pe Iisus”
Accidente rutiere grave în Africa

Accidentele rutiere sunt frecvente în Africa. O coliziune între un autobuz şi un camion a ucis 20 de persoane în ianuarie în Senegal, la o săptămână după moartea a peste 40 de persoane într-un alt accident.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult