Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cel mai fotografiat loc din Timișoara. Reacția unei turiste din Thailanda

Your browser doesn't support HTML5 video.

Primăvara a adus cu ea peisaje spectaculoase, numai bune de prins în poze.

O alee din Timişoara, de pildă, a devenit cel mai fotografiat loc din oraş şi asta pentru că pomii înfloriţi, plantaţi de o parte şi de alta a drumului, inspiră frumuseţe şi romantism, spun oamenii.

Aleea - denumită de localnici şi "Tunelul Iubirii" - atrage zilnic sute de privitori. Pe malul raului Bega, rozul florilor şi bolta formată din ramurile cireşilor şi prunilor japonezi creează o atmosferă parcă desprinsă din poveşti.

Tânără: "Această alee îmi inspira primăvara în totalitate, cu culorile acestea frumoase. Şi mirosul de primăvară e nemaimpomenit. Nu inspiră altceva decât iubire şi frumuseţe.” Tânără: "Când vine primăvara şi e totul înflorit ţi se pare aşa că renaşte, totul inspiră la romantism, cum e totul înflorit şi roz."

Despre "Tunelul iubirii", aşa cum l-au denumit localnicii, au aflat şi străinii.

Turista din Thailanda: "Este un loc foarte drăguţ acum, iar florile de cireş sunt frumoase."

Pentru că oamenii vor să rămână cu o amintire a spectacolului floral, locul s-a transformat într-un adevărat studio foto în aer liber.

Tânără: "Nu ştiu câte poze am făcut, dar am făcut foarte multe, şi cu catedrala şi cu florile, şi cu pomii, în jur de 50 şi nu ştiu câte like-uri, sper că multe."

Tânăr: "Îmi place să fac poze atunci când vine primăvara, peisajul e mirific şi prietena mea îmi face multe poze."

Paul Puşcaş, fotograf: "Este interesant în perioada asta cum natura renaşte şi este o atracţie, culori, din punct de vedere psihologic rozul calmează.”

În Japonia, de pildă, aceşti pomi au devenit adevărate puncte de atracţie turistică. Sute de mii de oameni merg doar pentru a admira peisajul, care te cucereşte din prima clipă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult