Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spune Gheboasă despre traficul de droguri în care este implicat. ”Stăm în libertate, că nu avem altceva ce să facem”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Ies la iveală noi detalii în cazul de trafic de droguri care îl vizează și pe controversatul cântăreț de trap Gheboasă.  

Procurorii DIICOT care au reușit să convingă judecătorii să îi aresteze dealerii susțin că Gheboasă ar fi un client fidel și cu dare de mână.

Mai bine de o jumătate de an, artistul ar fi cheltuit bani pentru zeci de doze de canabis. Gheboasă nu neagă că a fost consumator și spune că s-a lăsat.

”Îl rog pe tata să-mi dea cardu' Hai, fratelo, hai cu prafu' Că mi-a dat de mi-a rupt nasu' Nu mai știu nici cât e ceasu'”.

”Frații mei, să știți că sunt bine, sunt sănătos, sunt în libertate!”.

Citește și
untold
Emil Boc spune momentul preferat din Untold: ”Ceva ce eu nu am mai trăit până acum”. Cere ”filtre” pentru cazuri gen Gheboasă

Procurorii l-au monitorizat luni în sir pe cântărețul de trap Gheboasă, pe numele său real Gabriel Gavriș. În paralel, au urmărit și trei dealeri de droguri care, potrivit autorităților, l-ar fi aprovizionat pe Gheboasă cu stupefiante mai bine de o jumătate de an.

Procurorii Biroului de Combatere a Crimei Organizate din Târgoviște susțin că pot dovedi că, din iulie până acum câteva zile, Gheboasă ar fi cumpărat nu mai puțin de 84 de doze de câte un gram de canabis. Pentru fiecare, artistul ar fi plătit câte 50 de lei.

”Nu trebuie să ciripești ca să mergi acasă liniștit”

”Eu sunt un simplu fost consumator. Că am fumat un joint de marijuana și m-a prins. Acuma ce să fac? Stăm în libertate, că nu avem altceva ce să facem”.

”Asta-i piesa mea de șmecherie! Gheboasă e pe fază! Și după tot ce dau acuma, sper să nu mă ia diicotu’, că e jale rău!”.

În momentul în care l-au oprit autoritățile în trafic, Gheboasă avea stupefiante la el. Dus cu mandat la Târgoviște, ar fi dat cărțile pe față și, susțin surse apropiate de anchetă, ar fi recunoscut totul.

În schimb, dealerii care l-ar fi aprovizionat vor rămâne după gratii 30 de zile, după ce Tribunalul Dâmbovița a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă.

”Pe baza evaluării gravităţii faptei, se constată că privarea lor de libertate este necesară pentru înlăturarea unei stări de pericol pentru ordinea publică”. (Sursa DIICOT)

Dacă va ajunge să fie judecat pentru deținere de droguri de risc pentru consum propriu, Gheboasă riscă până la 2 ani de închisoare sau amendă penală. Limitele de pedeapsă i s-ar putea reduce cu o treime pentru că a recunoscut și cu încă jumătate dacă va face și denunțuri împotriva traficanților.

”Eu am fost acuzat pentru deținere pentru consum. La percheziția de pe 1 martie, la mine acasă nu s-a găsit nimic. Așa că nu trebuie să ciripești ca să mergi acasă liniștit”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult