Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine este profesorul de sport care a agresat sexual o elevă la școală. Colegii săi spun că este iubit de elevi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un profesor de sport de la un colegiu renumit din Pitești a fost arestat preventiv pentru că ar fi agresat sexual o elevă de gimnaziu.  

Întâmplarea s-ar fi petrecut în sala de sport a liceului, într-o zonă fără camere de supraveghere, unde profesorul ar fi atras-o pe eleva de gimnaziu, ar fi pipăit-o și ar fi sărutat-o. Copila s-a plâns părinților care au mers direct la Poliție.

Întâmplarea s-ar fi petrecut în urmă cu două săptămâni și tot atunci polițiștii au declanșat ancheta. Au strâns probe împotriva profesorului de sport, și luni l-au ridicat din școală și l-au dus la audieri, iar marți, dascălul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Dumitru Tudosoiu, inspector școlar general ISJ Argeș: „Șoc! A fost șoc pentru toată lumea, pentru colegii mei de catedră. Niciodată nu a prezentat vreun semn sau vreo suspiciune, vreo discuție sau ceva despre situații de genul acesta”.

Profesorul acuzat de agresiune sexuală are 45 de ani, este căsătorit și are doi copii. E titular de 3 ani în liceul respectiv, iar colegii spun despre el că este foarte iubit de elevi și organiza adesea activități în afara școlii.

Citește și
universitate
Un profesor universitar din Brașov este acuzat că ar fi agresat sexual două studente, pe care le-ar fi picat la examene

Florica Dumitru, directoarea colegiului: „Dumnealui, de ani buni de zile realizează periodic tabere la multe și la mare, în care este însoțit de foarte mulți elevi și în urma niciunei astfel de tabere nu a existat niciun fel de incident, niciun fel de plângere, nici din partea părinților, nici din partea copiilor care l-au însoțit”.

Surse din anchetă spun că în telefonul suspectului s-ar fi găsit mesaje care confirmă acuzația fetei.

Profesorul va fi suspendat de la catedră, iar dacă va fi găsit vinovat de instanță, nu va mai avea voie să profeseze niciodată. Pedeapsa pe care o riscă este între patru și 10 ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult