Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ce spun apropiații bunicii de 87 de ani din Ialomița care ar fi vândut canabis și cocaină sub coordonarea nepotului ei

Your browser doesn't support HTML5 video.

O bunicuță de aproape 88 de ani din Ialomița ar putea ajunge personaj de roman, după ce a fost acuzată de trafic de droguri.

Procurorii DIICOT i-au găsit în gospodărie două kilograme și jumătate de canabis și o sumă considerabilă de bani. Deși bătrânica neagă acuzațiile, anchetatorii continuă cercetările, însă, au ținut cont de vârsta ei și nu au cerut sa fie arestată preventiv.

În urma unei operațuni spectaculoase, polițiștii și procurorii DIICOT au descoperit ascunse într-o anexă a proprietății nu mai puțin de 22 de pungi în care se aflau proape două kilograme și jumătate de canabis. Descoperirea a fost făcută cu ajutorul unui câine special antrenat să adulmece narcotice.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi vândut canbis, dar și cocaină. A făcut-o la îndemnul nepotului ei închis în Penitenciarul Giurgiu pentru fapte similare. În afacere ar fi implicată și soția acestuia plecată în Spania.

Balaș Andreea, purtător de cuvânt IPJ Ialomița: „La indicațiile și sub coordonarea celorlalți doi membri ai grupului, o inculpată a comercializat cantități de canabis și cocaină, cu suma de 1.700 lei la fiecare tranzacție.”

Citește și
masina politie
Femeie de 87 de ani, cercetată pentru trafic de droguri. Ar fi vândut canabis şi cocaină

La percheziții, în casa bunicuței autoritățile au descoperit și aproape 45.000 de lei. Suspecta e gata să jure că a strâns banii din pensie.

Surse apropiate de anchetă susțin că pentru a putea strânge dovezi, au fost montate în casă sisteme de supraveghere audio și video.

Reporter: „Știați că ați fost supravegheată de procurori? Ioana Burada, suspectă de trafic de droguri: N-am știut.”

În sat toată lumea vorbește numai despre această poveste.

Vecină: „Păcat dacă face așa. Punem și noi ceapă, usturoi. Reporter: Punea și mamaia Ioana? Vecină: Da. Erau toate în gradină. Nu stăm cu bălăriile. Reporter: Ținea și canabis ascuns? Vecină: Nu stiu..”

Reporter: Nu vă surprinde? Doru, fiul femeii: Nu, pentru că relația ei cu nepotul e altă relație. Eu cred că n-a vândut nimic. Părerea mea.. ea n-a vândut nimic.”

Deși formulează acuzații grave, procurorii au plasat-o pe bunică sub control judiciar pentru următoarele două luni și nu au cerut să fie arestată preventiv.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult